AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece gölde yüzmek

Kahve falında gece gölde yüzmek

Kahve falında gece gölde yüzmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, ortak işlere gireceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında gece gölde yüzmek gördüyseniz:

  • Sıkıntılar beklenmedik anlarda çıkarlar.

Kahve falında gece gölde yüzmek işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına inanılır.

Kahve falında gece göl görmek işlerinin hızlanacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında van gölünde yüzmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, dertlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında berrak gölde yüzmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi gölde yüzmek sağlık ve şifa bulacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin gölde yüzdüğünü görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında kirli gölde yüzmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, verimli işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında buz tutmuş gölde yüzmek kişinin adeta gençleşeceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir