AnaSayfa / Genel / Kahve falında yosunlu göl görmek

Kahve falında yosunlu göl görmek

Kahve falında yosunlu göl görmek yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında yosunlu göl gördüyseniz:

  • Erkekseniz maddi açıdan şanslısınız veya bazı ihtiyaçlarınızı çok ucuza karşılamak imkanı bulabilirsiniz.

Kahve falında yosunlu göl görmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su yosunu görmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine alamet eder.

Kahve falında yosuna basmak hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil yosunlu suya girmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin içinde yosun görmek başarılı bir kişi olunacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine yorulur.

Kahve falında havuzda yosun görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yosunlu su içmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında denizi yosunlu görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, zararların günden güne artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir