AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece denize bakmak

Kahve falında gece denize bakmak

Kahve falında gece denize bakmak rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gece denize bakmak gördüyseniz:

  • Birbirinizle yüz yüze gelmeseniz bile diğer tarafın fikirlerine gereğinden fazla önem veriyor olabilirsiniz.

Kahve falında gece denize bakmak onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, çok üzüntü duyulacağına delalettir.

Kahve falında gece camdan bakmak işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına tabir olunur.

Kahve falında gece pencereden bakmak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına rivayet eder.

Kahve falında gece gökyüzüne bakmak başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, şan şöhret kazanacağına yorulur.

Kahve falında gecelik bakmak mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, sorunların gittikçe artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gece deniz kenarında olmak başarılı bir kariyere sahip olacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gece denizde yüzdüğünü görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında gece denizde olmak güzel bir haber almaya, geçim için verdiği savaşın kızışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir