AnaSayfa / Genel / Kahve falında camın arkasından bakmak

Kahve falında camın arkasından bakmak

Kahve falında camın arkasından bakmak kötülüklerden uzak kalacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında camın arkasından bakmak gördüyseniz:

  • İki alanda da yaşanan ani olaylar üzerinizde baskı yaratabilir.

Kahve falında camın arkasından bakmak onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında gidenin arkasından bakmak huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin arkasından bakmak az maliyetle ticarete atılacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine işarettir.

Kahve falında birinin arkasından bakmak işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına tabir olunur.

Kahve falında arkasından bakmak ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın arkasından bakmak hasta ise bakacağına, hayırlı yollara gireceğine inanılır.

Kahve falında perde arkasından bakmak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin arkasından bakmak aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, gönül gözünün açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir