AnaSayfa / Genel / Kahve falında geç kalmak

Kahve falında geç kalmak

Kahve falında geç kalmak büyük miktarda para kazanılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına inanılır.

Kahve falında geç kalmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi doğru kullanabilirseniz maddi kazanç sağlayabilirsiniz.

Kahve falında düğününe geç kaldığını görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yerlere geç kalmak yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, üzüleceğine, ağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında okula geç kalmak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine rivayet eder.

Kahve falında işe geç kalmak iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gideceğin yere geç kalmak sağlığının bozulacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında otobüse geç kalmak maddi anlamda çok ileri gidileceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi düğününe geç kalmak çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında servise geç kalmak zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, yüksek moralli olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir