AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerlere geç kalmak

Kahve falında bir yerlere geç kalmak

Kahve falında bir yerlere geç kalmak ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, emeklerinin yarıda kalacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, hayatının zorlaşacağına işarettir.

Kahve falında bir yerlere geç kalmak gördüyseniz:

  • İş kurmak veya iş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da bir erkekten gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Kahve falında bir yerlere geç kalmak bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gidilecek yere geç kalmak keyfinin ve neşesinin artacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına işaret eder.

Kahve falında bir yere geç kalmak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, işlerinin azalacağına delalet eder.

Kahve falında bir yerlere geç kaldığını görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında gideceğin yere geç kalmak hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında gideceği yere geç kalmak gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında toplantıya geç kalmak hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına yorulur.

Kahve falında nikaha gec kalmak bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, hasret içinde kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir