AnaSayfa / Genel / Kahve falında servise geç kalmak

Kahve falında servise geç kalmak

Kahve falında servise geç kalmak iyi niyetinden uzaklaşacağına, eğlence ve renk geleceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında servise geç kalmak gördüyseniz:

  • Normalde sizi destekleyen kişilerden birinin farklı davranışı sizi şaşırtabilir.

Kahve falında servise geç kalmak ticaret ehli kimse olacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çay servisi görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz servis görmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına işaret eder.

Kahve falında okul servisi kullanmak özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, insanların hayır dualarını alacağına alamet eder.

Kahve falında acil servis görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine inanılır.

Kahve falında yemek servisi yapmak sahip olacağı malın faazlalığına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında öğrenci servisi görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında servis otobüsü görmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir