AnaSayfa / Genel / Kahve falında gazlı içecek görmek

Kahve falında gazlı içecek görmek

Kahve falında gazlı içecek görmek özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında gazlı içecek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda ya da aşk hayatınızda değişiklikler yapma niyetindeyseniz kendinize ya da çevrenizdeki kişilere ait anlık fikirleri doğru değerlendirmelisiniz.

Kahve falında gazlı içecek görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, mutluluğunun zedeleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içecek su görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tatlı içecek içmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüye içecek vermek helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında buzlu içecek görmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında asitli içecek görmek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah içecek görmek yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine inanılır.

Kahve falında içecek ikram etmek sıkıntılarını arkasında bırakacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir