AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı içecek içmek

Kahve falında tatlı içecek içmek

Kahve falında tatlı içecek içmek kazancında bereketin artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, işlerine dört elle sarılacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine delalettir.

Kahve falında tatlı içecek içmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin yaptıkları ya da söyledikleri huzursuzluk nedeni olabilir.

Kahve falında tatlı içecek içmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, büyük zararlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı içecek görmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında soğuk içecek içmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, istemediği halde borçlanacağına işarettir.

Kahve falında buzlu içecek içmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asitli içecek içmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine alamet eder.

Kahve falında tepside içecek görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine alamet eder.

Kahve falında gazlı içecek görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah içecek görmek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, parasının ve canın güvende olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir