AnaSayfa / Genel / Kahve falında içecek ikram etmek

Kahve falında içecek ikram etmek

Kahve falında içecek ikram etmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında içecek ikram etmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı anlamakta zorlanmayacaksınız.

Kahve falında içecek ikram etmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında tepside içecek görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine inanılır.

Kahve falında içecek çalmak iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, hayatın fal sahibine güleceğine rivayet eder.

Kahve falında yiyecek içecek görmek Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı içecek görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine içecek vermek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, sıkıntılı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buzlu içecek görmek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah içecek görmek kazancın günden güne artacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir