AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye içecek vermek

Kahve falında ölüye içecek vermek

Kahve falında ölüye içecek vermek sorumlulukların azalacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye içecek vermek gördüyseniz:

  • Karar alınması gereken konuları ertelemek gerekiyor.

Kahve falında ölüden içecek almak başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında ölüye içecek vermek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına işaret eder.

Kahve falında tepside içecek görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine inanılır.

Kahve falında asitli içecek içmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, kazancının günden güne arttıracağına işarettir.

Kahve falında enerji içeceği görmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında tatlı içecek görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yiyecek içecek görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında içecek dökmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir