AnaSayfa / Genel / Kahve falında asitli içecek görmek

Kahve falında asitli içecek görmek

Kahve falında asitli içecek görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, küslükleri gidereceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına yorulur.

Kahve falında asitli içecek gördüyseniz:

  • Yardım beklemek ya da aramak zaman kaybı olabilir.

Kahve falında asitli içecek içmek başına çok güzel olaylar geleceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına işarettir.

Kahve falında asitli içecek görmek can sıkıcı haberler işiteceğinize, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine delalettir.

Kahve falında asit görmek geçim derdi çekeceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asit içmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında asitten yanmak zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında asitle yanmak kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında asitli su içmek işlerini yoluna sokacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asit döküldüğünü görmek fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir