AnaSayfa / Genel / Kahve falında içecek su görmek

Kahve falında içecek su görmek

Kahve falında içecek su görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, çok başarılı işlere adım atacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında içecek su gördüyseniz:

  • Yani çalışmalarınızda dikkat çektikçe bazı kişiler işlerinizi baltalayabilirler.

Kahve falında içecek su görmek hasret çekileceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı içecek görmek verimin ve bereketin geleceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asitli içecek içmek aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında enerji içeceği görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında siyah içecek görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında soğuk içecek içmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı içecek içmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine delalettir.

Kahve falında ölüye içecek vermek iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir