AnaSayfa / Genel / Kahve falında gazi madalyası görmek

Kahve falında gazi madalyası görmek

Kahve falında gazi madalyası görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, zararların yakında telafi edileceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında gazi madalyası gördüyseniz:

  • Sizden bilgi saklayan ya da yanlış bilgilendiren kişiler nedeniyle yanlış kararlar alabilir veya sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında gazi madalyası görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında madalya almak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında gümüş madalya takmak yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın madalya görmek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında madalya takıldığını görmek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş madalya görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, hasta ise şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında altın madalya kazanmak artık rahat bir nefes alacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında madalya kazanmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, verimliliğinin de artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir