AnaSayfa / Genel / Kahve falında madalya kazanmak

Kahve falında madalya kazanmak

Kahve falında madalya kazanmak nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına alamet eder.

Kahve falında madalya kazanmak gördüyseniz:

  • Yerine koyabileceğiniz işler ise, çok daha etkileyici olabilir.

Kahve falında altın madalya kazanmak onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine inanılır.

Kahve falında madalya kazanmak hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında madalyalar görmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, gönlünce bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş madalya görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında madalya almak iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında gümüş madalya takmak atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın madalya görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına inanılır.

Kahve falında gazi madalyası görmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir