AnaSayfa / Genel / Kahve falında madalya takıldığını görmek

Kahve falında madalya takıldığını görmek

Kahve falında madalya takıldığını görmek kötü ve zor günler geçireceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, maddi olarak zayıflayacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında madalya takıldığını gördüyseniz:

  • Haklı olarak bazı konularda isteksiz olabilirsiniz.

Kahve falında madalya takıldığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında gümüş madalya takmak fakirlerin güleceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında madalyalar görmek kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında gümüş madalya görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında madalya kazanmak atılan adımların zarar vereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında madalya almak çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında altın madalya kazanmak işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, kazancın günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın madalya görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir