AnaSayfa / Genel / Kahve falında madalya almak

Kahve falında madalya almak

Kahve falında madalya almak kişisel problemlerini çözeceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, acı tecrübeler edineceğine delalet eder.

Kahve falında madalya almak gördüyseniz:

  • Hiç beklemediğiniz kimselerden gururunuzu okşayacak teklifler veya iltifatlar alabilirsiniz.

Kahve falında altın madalya kazanmak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında madalya kazanmak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında gümüş madalya görmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında altın madalya görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Kahve falında gazi madalyası görmek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına alamet eder.

Kahve falında madalya almak kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında gümüş madalya takmak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında madalya takıldığını görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir