AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş madalya görmek

Kahve falında gümüş madalya görmek

Kahve falında gümüş madalya görmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında gümüş madalya gördüyseniz:

  • Anlaşmaların üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Kahve falında gümüş madalya görmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına inanılır.

Kahve falında gümüş madalya takmak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında gazi madalyası görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın madalya kazanmak büyük maddi kayıp verileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine yorulur.

Kahve falında madalyalar görmek aradaki buzları eriteceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına alamet eder.

Kahve falında madalya kazanmak onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine rivayet eder.

Kahve falında madalya takıldığını görmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın madalya görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir