AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş madalya takmak

Kahve falında gümüş madalya takmak

Kahve falında gümüş madalya takmak iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş madalya takmak gördüyseniz:

  • Size çok gereken birşeylere sahip olmanız olasıdır.

Kahve falında gümüş madalya takmak müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına işaret eder.

Kahve falında gümüş madalya görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında altın madalya görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında madalya kazanmak kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gazi madalyası görmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında madalya almak mutlu ilişkiler kuracağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın madalya kazanmak sağlık problemleri içinde olacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında madalyalar görmek yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir