AnaSayfa / Genel / Kahve falında gazetede ismini görmek

Kahve falında gazetede ismini görmek

Kahve falında gazetede ismini görmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında gazetede ismini gördüyseniz:

  • Saçma sapan konulara inanan veya mantıklı bulduğu anlamsız fikirleri konusunda sizi ikna etmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında gazetede kendi ismini görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına işarettir.

Kahve falında gazetede ismini görmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında gazetede fotoğrafını görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine gazete vermek yeni işlerin geleceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında gazetede çıkmak çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin gazete okuduğunu görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında gazetecileri görmek dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına yorulur.

Kahve falında gazete satın almak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir