AnaSayfa / Genel / Kahve falında gazetede çıkmak

Kahve falında gazetede çıkmak

Kahve falında gazetede çıkmak kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında gazetede çıkmak gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanmaya veya alışverişler esnasında kar elde etmeye odaklanmalısınız.

Kahve falında gazetede çıkmak mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gazetelere çıkmak eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gazeteye çıkmak gam ve keder çekmeyeceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gazete görmek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden gazete almak yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında gazeteye yazı yazmak iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında gazete yakmak yeni işler alacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında eski gazete görmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir