AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine gazete vermek

Kahve falında birine gazete vermek

Kahve falında birine gazete vermek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, istemediği halde borçlanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, borçlanacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında birine gazete vermek gördüyseniz:

  • Sizin doğru olarak gördükleriniz başkaları tarafından aynı şekilde algılanmayabilir.

Kahve falında gazetede ölüm haberi okumak elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gazeteye çıkmak uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında gazetede ismini görmek kazançlı bir adım atılacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında gazeteye çıktığını görmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına delalettir.

Kahve falında birinin gazete okuduğunu görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gazetede fotoğrafını görmek işlerin günden güne bozulacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gazeteye görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gazeteler görmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir