AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin gazete okuduğunu görmek

Kahve falında birinin gazete okuduğunu görmek

Kahve falında birinin gazete okuduğunu görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, büyük sorunlar yaşanacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin gazete okuduğunu gördüyseniz:

  • İşleri kendi yolunuzla halletmek istiyorsanız politik olmanız gerekiyor.

Kahve falında gazetede ölüm haberi okumak kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına delalettir.

Kahve falında gazete okumak attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gazete okuduğunu görmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında gazetede haber okumak maddi kayıpların sona ereceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin gazete okuduğunu görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yaşamının uzun olacağına rivayet eder.

Kahve falında gazete haberi okumak işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında gazeteden haber okumak işlerin toparlanacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına inanılır.

Kahve falında gazete okuyan birini görmek ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir