AnaSayfa / Genel / Kahve falında gazetede fotoğrafını görmek

Kahve falında gazetede fotoğrafını görmek

Kahve falında gazetede fotoğrafını görmek pek çok olumlu gelişmelere, kimseye haksızlık etmeyeceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna delalet eder.

Kahve falında gazetede fotoğrafını gördüyseniz:

  • İşlerinize karışabilecek kişiler olabilir.

Kahve falında gazetede fotoğrafını görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine alamet eder.

Kahve falında kendi fotoğrafını gazetede görmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında gazeteye çıktığını görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine işarettir.

Kahve falında gazeteci görmek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine işarettir.

Kahve falında gazetecileri görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gazetede ölüm haberi okumak ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gazete yemek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, itibarını geri kazanacağına yorulur.

Kahve falında gazete dağıtmak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, kendisini ona adayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir