AnaSayfa / Genel / Kahve falında gazete satın almak

Kahve falında gazete satın almak

Kahve falında gazete satın almak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, hayırlı işlerde yer alacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gazete satın almak gördüyseniz:

  • Hiçbirşey yapamıyorsanız, evdeki mobilyalarınızın rengini veya yerini değiştirebilirsiniz.

Kahve falında gazete satın almak üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, arabasını ve toprağının olacağına tabir olunur.

Kahve falında gazetelere çıkmak anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında gazeteci görmek makamının sürekli yükseleceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında gazete yandığını görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine delalet eder.

Kahve falında birine gazete vermek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında ünlü bir gazeteci görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gazetede görmek büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında gazeteye sarılı para görmek de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir