AnaSayfa / Genel / Kahve falında gazete katlamak

Kahve falında gazete katlamak

Kahve falında gazete katlamak sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gazete katlamak gördüyseniz:

  • Bilginizi kişisel çıkarlarınız için kullanmayın.

Kahve falında gazete katlamak sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kıyafet katladığını görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında battaniye katlamak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında yıkanmış çamaşır katlamak akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında elbise katlamak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında çorap katladığını görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında kilim katlamak kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına rivayet eder.

Kahve falında pantolon paçası katlamak çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir