AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafet katladığını görmek

Kahve falında kıyafet katladığını görmek

Kahve falında kıyafet katladığını görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, huzurun bozulacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, kazanç kapılarının kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyafet katladığını gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir veya yüklü bir ödeme söz konu olabilir.

Kahve falında kıyafetleri katlamak uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyafet katladığını görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyafet katlamak zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına inanılır.

Kahve falında gazete katlamak refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına işarettir.

Kahve falında gömlek katlamak büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında çorap katladığını görmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havlu katlamak hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine inanılır.

Kahve falında tül perde katlamak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir