AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkanmış çamaşır katlamak

Kahve falında yıkanmış çamaşır katlamak

Kahve falında yıkanmış çamaşır katlamak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, çok rahat edeceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, ekmek ve dünya malı alacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yıkanmış çamaşır katlamak gördüyseniz:

  • İstikrarsız kişilerden uzak durun.

Kahve falında ıslak çamaşır katlamak yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına delalet eder.

Kahve falında çok çamaşır katlamak darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında iç çamaşırı katlamak neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çamaşır katlamak maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına alamet eder.

Kahve falında renkli çamaşır katlamak kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yıkanmış çamaşır katlamak kendine döneceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek çamaşırı katlamak bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pantolon katlamak maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir