AnaSayfa / Genel / Kahve falında gayri meşru hamile olduğunu görmek

Kahve falında gayri meşru hamile olduğunu görmek

Kahve falında gayri meşru hamile olduğunu görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, kendi işini kuracağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gayri meşru hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Son döenemlerde yaptığınız çalışmalarla ilgili destek arıyorsanız hamlenizi yapın.

Kahve falında gayri meşru hamile kalmak kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gayri meşru hamile olduğunu görmek rahata ereceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gayri meşru hamile olmak işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, yanlış yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gayri meşru çocuğu olduğunu görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile bir kadının öldüğünü görmek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasına hamile olduğunu söylemek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli olup hamile olduğunu görmek bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına delalettir.

Kahve falında başkası tarafından hamile olarak görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir