AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkası tarafından hamile olarak görmek

Kahve falında başkası tarafından hamile olarak görmek

Kahve falında başkası tarafından hamile olarak görmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, belalardan korunacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkası tarafından hamile olarak gördüyseniz:

  • Herkesin biraz zamana veya mesafeye ihtiyacı olabilir.

Kahve falında başkası tarafından hamile olduğunu görmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına rivayet eder.

Kahve falında başkası tarafından hamile olarak görülmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından hamile görünmek özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından hamile olarak görmek kendisiyle de gururlanacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına delalet eder.

Kahve falında birisi tarafından hamile olduğunu görmek sorunların çözüme kavuşacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından hamile görülmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına alamet eder.

Kahve falında asker tarafından bıçaklanmak sorunların üzüntülere neden olacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına işarettir.

Kahve falında abisi tarafından silahla vurulmak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir