AnaSayfa / Genel / Kahve falında gayri meşru hamile olmak

Kahve falında gayri meşru hamile olmak

Kahve falında gayri meşru hamile olmak dileklerin ve duaların kabul olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında gayri meşru hamile olmak gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi kazananı olmayan tartışmalara itebilir.

Kahve falında gayri meşru hamile olduğunu görmek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında gayri meşru hamile olmak fal sahibinin elinin darlaşacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında gayri meşru hamile kalmak hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına inanılır.

Kahve falında gayri meşru çocuğu olduğunu görmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, çok para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğuna hamile kaldığını görmek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, ticaretinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliden hamile kalmak başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakininin hamile olduğunu görmek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, hatalarından erken döneceğine inanılır.

Kahve falında birinin hamile olduğunu duymak yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir