AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile bir kadının öldüğünü görmek

Kahve falında hamile bir kadının öldüğünü görmek

Kahve falında hamile bir kadının öldüğünü görmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında hamile bir kadının öldüğünü gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden istediği gibi değil kendi istediğiniz gibi ilerlemelisiniz.

Kahve falında hamile kadının öldüğünü görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, sağlığın da bozulacağına inanılır.

Kahve falında hamile kadını öldürdüğünü görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, çıkış yolları bulacağına alamet eder.

Kahve falında hamile bir kadını öldürmek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kadını öldürmek şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile kadın öldürmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile bir kadının öldüğünü görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bekar kadını hamile görmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir