AnaSayfa / Genel / Kahve falında gayri meşru çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında gayri meşru çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında gayri meşru çocuğu olduğunu görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında gayri meşru çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Evde ya da aile ilişkilerinizde ufak tefek stres içeren durumlar yaşanabilir.

Kahve falında gayri meşru çocuğu olduğunu görmek rızkının kesileceğine, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında gayri meşru hamile kalmak güzel huylarının değişeceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gayri meşru hamile olduğunu görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gayri meşru hamile olmak hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında yeni doğan çocuğunun olduğunu görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunu suya düşürmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, çok başarılı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında bir çocuğun yandığını görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun bezini değiştirmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir