AnaSayfa / Genel / Kahve falında gavsı sani görmek

Kahve falında gavsı sani görmek

Kahve falında gavsı sani görmek mutlu ve keyifli hissedeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, malının ve parasının da artacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gavsı sani gördüyseniz:

  • Kendinizi devamlı olarak kontrol altında tutmaya çalışmanız ani patlamalara da sebep olabilir.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana sarılmasını görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi sana bakarken görmek zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sana ceviz verdiğini görmek aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin sana anahtar verdiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında birinin sana büyü yaptığını görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sana küs olan birini görmek sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında birinin sana iftira attığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir