AnaSayfa / Genel / Kahve falında sana küs olan birini görmek

Kahve falında sana küs olan birini görmek

Kahve falında sana küs olan birini görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında sana küs olan birini gördüyseniz:

  • Başka kişilerin ısrarları, baskıları ya da talepleri doğrultusunda ilerlemek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında birinin sana küs olduğunu görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin sana küstüğünü görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının sana küstüğünü görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına inanılır.

Kahve falında sana küsen birini görmek işlerin ve düzenin bozulacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sana küs olan birini görmek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, gelirinden yana memnun olacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin sana kızdığını görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin sana para verdiğini görmek çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, üzüleceğine ve kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanın sana baktığını görmek kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir