AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sana ceviz verdiğini görmek

Kahve falında birinin sana ceviz verdiğini görmek

Kahve falında birinin sana ceviz verdiğini görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sana ceviz verdiğini gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sizi sevmeyen kimselere karşı büyük bir üstünlük kazanabilirsiniz.

Kahve falında birinin sana ceviz verdiğini görmek olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında birinin sana su verdiğini görmek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sana çikolata verdiğini görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına delalettir.

Kahve falında birinin sana anahtar verdiğini görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine yorulur.

Kahve falında birinin sana elbise verdiğini görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, rakiplerin alt edileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin sana tesbih verdiğini görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine işaret eder.

Kahve falında birinin sana kalem verdiğini görmek büyük sorunlar yaşanacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında annenin sana para verdiğini görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir