AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sana anahtar verdiğini görmek

Kahve falında birinin sana anahtar verdiğini görmek

Kahve falında birinin sana anahtar verdiğini görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, büyük emekler vereceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine yorulur.

Kahve falında birinin sana anahtar verdiğini gördüyseniz:

  • Derin tartışmalar özel yaşamınızda askıda kalmış sorunları çözmenize yardım edebilir.

Kahve falında birinin sana anahtar verdiğini görmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine alamet eder.

Kahve falında birinin sana su verdiğini görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sana süt verdiğini görmek sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının sana para verdiğini görmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin sana para verdiğini görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin sana fındık verdiğini görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sana elbise verdiğini görmek ona emek vereceğine, inancından ödün vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sana tesbih verdiğini görmek malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir