AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sana iftira attığını görmek

Kahve falında birinin sana iftira attığını görmek

Kahve falında birinin sana iftira attığını görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, eğlenceli günler geçireceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin sana iftira attığını gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bir kadın canınızı sıkabilir.

Kahve falında birinin sana iftira attığını görmek aile hayatında huzuru yakalayacağına, başarısının azalacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının iftira attığını görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine delalettir.

Kahve falında birinin iftira attığını görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iftiraya görmek sıkıntısının biteceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iftira edildiğini görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında iftiradan kurtulmak fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine inanılır.

Kahve falında başkasına iftira atmak kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına yorulur.

Kahve falında iftiraya uğrayıp ağlamak kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir