AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sana büyü yaptığını görmek

Kahve falında birinin sana büyü yaptığını görmek

Kahve falında birinin sana büyü yaptığını görmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, geniş bir ev satın alacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında birinin sana büyü yaptığını gördüyseniz:

  • Serzenişleri üzerinize almamalısınız.

Kahve falında birinin sana büyü yaptığını görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında birinin sana küstüğünü görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin sana su verdiğini görmek kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına delalet eder.

Kahve falında sana sarılan birini görmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sana yüzük aldığını görmek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin sana baktığını görmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında birinin sana araba aldığını görmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının sana aşık olduğunu görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir