AnaSayfa / Genel / Kahve falında garnizon komutanı görmek

Kahve falında garnizon komutanı görmek

Kahve falında garnizon komutanı görmek yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, yalan söylemeyeceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, borçların gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında garnizon komutanı gördüyseniz:

  • Sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Kahve falında garnizon komutanı görmek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ordu komutanı görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına delalettir.

Kahve falında eski komutanını görmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında rütbeli komutan görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında komutandan tokat yemek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, dertlerine derman bulacağına rivayet eder.

Kahve falında komutandan emir almak bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine delalet eder.

Kahve falında sivil komutan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında alay komutanı görmek çok kötü günler geçireceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir