AnaSayfa / Genel / Kahve falında komutandan emir almak

Kahve falında komutandan emir almak

Kahve falında komutandan emir almak prestij kazanılacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına alamet eder.

Kahve falında komutandan emir almak gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinizin, ilişkilerinizin veya ortaklıklarınızın sağlıklı ilerleyebilmesi için serbest kalması, baskı uygulanmaması gerekiyor.

Kahve falında komutandan emir almak ömrün uzun olmasına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında emir vermek dayanışmanın ve düzenin artacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında emir sultanı görmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında emir sultan hazretlerini görmek aralarında bir konuşma geçeceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeğe emir vermek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılana emir vermek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine alamet eder.

Kahve falında cinlere emir vermek manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında askerlere emir vermek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir