AnaSayfa / Genel / Kahve falında gamzeli erkek görmek

Kahve falında gamzeli erkek görmek

Kahve falında gamzeli erkek görmek iyi geçiminin biteceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, rütbenin yükseleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Kahve falında gamzeli erkek gördüyseniz:

  • Aslında saçma sapan olan bir sürü şey gereksiz yere zamanınızı alıp sizi bezdirebilir.

Kahve falında gamzeli erkek görmek dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına delalettir.

Kahve falında gamzeli erkek bebek görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çenede gamze görmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında kendi yanağında gamze görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanağında gamze görmek iyi geçineceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine delalettir.

Kahve falında yanağında gamze olduğunu görmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına işarettir.

Kahve falında gamzeli bebek görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde gamze görmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir