AnaSayfa / Genel / Kahve falında gamzeli bebek görmek

Kahve falında gamzeli bebek görmek

Kahve falında gamzeli bebek görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında gamzeli bebek gördüyseniz:

  • Dostlarınızla birlikte çok eğlenceli bir toplantıya katılabilirsiniz.

Kahve falında gamzeli erkek bebek görmek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına yorulur.

Kahve falında gamzeli bebek görmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gamze görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, mutlu günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yanağında gamze görmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine inanılır.

Kahve falında yanakta gamze görmek büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çenede gamze görmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında kendi yanağında gamze görmek daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gamzeli erkek görmek hastalıklardan kurtulacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir