AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi yanağında gamze görmek

Kahve falında kendi yanağında gamze görmek

Kahve falında kendi yanağında gamze görmek insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına inanılır.

Kahve falında kendi yanağında gamze gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altına almanız, alacak verecek konularına odaklanmanız, ödemelerinizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında yanağında gamze görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına işarettir.

Kahve falında yanakta gamze görmek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yanağında gamze olduğunu görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi yanağında gamze görmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye delalet eder.

Kahve falında gamzeli birini görmek iyi insanlarla arkadaş olunacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına alamet eder.

Kahve falında kendinde gamze görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında çenede gamze görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, sevinç ve mutluluğa rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde gamze görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir