AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde gamze görmek

Kahve falında yüzünde gamze görmek

Kahve falında yüzünde gamze görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, bol bol hayır duası alınacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünde gamze gördüyseniz:

  • Herşeyi iyice anlamadan ne olursa olsun harekete geçmemelisiniz.

Kahve falında kendi yüzünde gamze görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yüzünde gamze görmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine alamet eder.

Kahve falında gamzeli erkek görmek üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi gamzesini görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine delalet eder.

Kahve falında yanağında gamze görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında gamzeli birini görmek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kendinde gamze görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına tabir olunur.

Kahve falında gamzeli kadın görmek makamının tehlikeye gireceğine, şerefe ve izzete delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir