AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanağında gamze görmek

Kahve falında yanağında gamze görmek

Kahve falında yanağında gamze görmek iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanağında gamze gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.Fazla düşünmeden aklınıza gelen ilk tercihi yapın.

Kahve falında yanağında gamze olduğunu görmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına alamet eder.

Kahve falında yanakta gamze görmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında kendi yanağında gamze görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında yanağında gamze görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında gamzeli kadın görmek kısa süreli hastalık yaşamasına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında gamzeli birini görmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine delalettir.

Kahve falında yüzünde gamze görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gamzeli bebek görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir