AnaSayfa / Genel / Kahve falında füzenin patladığını görmek

Kahve falında füzenin patladığını görmek

Kahve falında füzenin patladığını görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, daha güzelleşeceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında füzenin patladığını gördüyseniz:

  • Gerçekler özgürleşmeyi beraberinde getirebilir.

Kahve falında füzenin patladığını görmek imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağın patladığını görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, işinde terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefonun patladığını görmek onları rahat ettireceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında arabanın tekerleğinin patladığını görmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında volkan patladığını görmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabının patladığını görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, işlerinin duracağına delalettir.

Kahve falında otobüsün patladığını görmek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafasının patladığını görmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir