AnaSayfa / Genel / Kahve falında futbol maçına gitmek

Kahve falında futbol maçına gitmek

Kahve falında futbol maçına gitmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, doğru kararların alınacağına, işlerine yeni işler katacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında futbol maçına gitmek gördüyseniz:

  • Elinizdeki imkanları iyi kullanmaya çalışmalısınız.

Kahve falında futbol maçına gitmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında futbol maçı izlemek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında futbol maçı yapmak büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, kendine çeki düzen vereceğine inanılır.

Kahve falında kendini futbol maçında görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında futbol maçında gol atmak huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine yorulur.

Kahve falında futbol maçı seyretmek net bir bakış açısı kazanacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında futbol maçı oynamak çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına delalettir.

Kahve falında futbol maçı yaptığını görmek her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir