AnaSayfa / Genel / Kahve falında futbol maçında gol atmak

Kahve falında futbol maçında gol atmak

Kahve falında futbol maçında gol atmak eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayallerinin söneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında futbol maçında gol atmak gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmek çok kolay olmayabilir.

Kahve falında futbol maçında gol atmak yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına delalettir.

Kahve falında maçta gol atmak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında maç yapmak ve gol atmak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında futbolda gol atmak evlerine dünürcü geleceğine, üzüleceğine ve kırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında futbol oynamak ve gol atmak hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında futbol oynayıp gol atmak bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, kötülüklerden uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında futbol oynamak gol atmak sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında futbol gol atmak ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, donatacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir