AnaSayfa / Genel / Kahve falında futbol maçı yapmak

Kahve falında futbol maçı yapmak

Kahve falında futbol maçı yapmak ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, maddi kayıpların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında futbol maçı yapmak gördüyseniz:

  • Deneyimlerinizi anımsayın, gerekli olacaklar.

Kahve falında futbol maçı yapmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine alamet eder.

Kahve falında futbol maçı izlemek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini futbol maçında görmek zor durumların biteceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına inanılır.

Kahve falında futbol maçı görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında futbol maçı seyretmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, hastalanacağına alamet eder.

Kahve falında futbol maçında gol atmak kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında futbol maçı yaptığını görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında futbol maçına hazırlanmak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir